Header

Info om klasserna

High Coast Open - Kramfors

Gatdäck och Slicks


High Coast Open - Kubbe

Test n Tune:
I denna klass ser vi bilar som vill testa sin prestanda, prova att köra mot en startgran eller för att se om vinterns ändringar gett något. Här kan man testa allt från sin vanliga personbil till att provköra sin dragster. Självklart får man ett tidkort i handen som visar prestandan, perfekt att jämföra med sina vänner.
500 kronor i startavgift

Open class:
Vänder sig till er med slicks bredare än 10.5 tum, här gäller också fungerande belysning. Även i denna klass så blir det en stege som avgör vem som är snabbast, med pokal och prispengar till dom som placerar sig högst. Blir det en breddäcks amerikanare eller en trimmad fyrhjulsdriven bil eller något helt annat som drar det längsta strået?
500:- i startavgift

I alla klasser är det krav på hjälm, bälte, heltäckande klädsel och inga läkage från fordonen.

Tanken är att alla får köra "fritt" under förmiddagen, och att vi någongång mitt på dagen lottar stegarna Open-klassen. För att göra det hela mer spännande så ska deltagarna visa att bilen är "gatduglig", så det blir en transportsträcka innan elimineringen startar. Test n Tune kommer att fortsätta testa i mån av tid när elimineringen pågår.

Nyheter via RSS
Levererat av MyClub